ClickCease

Met een zonnestroomboiler huis verwarmen

Neem contact op

Gasfornuis

Mensen die zonnepanelen op hun huis hebben geïnstalleerd om hiermee elektriciteit op te wekken kunnen deze zonnepanelen ook gebruiken om met behulp van een zonnestroomboiler hun huis op een milieuvriendelijke manier te verwarmen. Een zonnestroomboiler wordt aangesloten tussen de zonnepanelen en de cv ketel. Om van deze constructie gebruik te kunnen maken is wel een speciale cv ketel vereist. Met een hybride cv ketel kan het huis door drie verschillende energiebronnen verwarmd worden. Ten eerste is er de normale manier waarop vrijwel alle cv ketels op dit moment nog werken en dat is door water te verwarmen met gebruik van gas. Daarnaast kan de ketel ook elektriciteit van de zonnepanelen of van het elektriciteitsnetwerk gebruiken voor deze taak.

Besparen op het gasverbruikGas stove. Closeup

De zonnepanelen en een zonnestroomboiler zijn in staat water te verwarmen. Dit warme water kan vervolgens worden opgeslagen in de wateropslag van de cv ketel. Doordat de ketel van dit warme water wordt voorzien hoeft er geen gas meer verbruikt te worden voor het verwarmen van een huis. Pas als er niet voldoende warm water beschikbaar is of als het water niet warm genoeg is zal de cv ketel bijspringen en dit water extra verwarmen met behulp van gas. Door deze toepassingen zal je dan ook flink kunnen besparen op het gasverbruik. Elektriciteit opgewekt door zonnepanelen en andere groene energie is veel beter voor het milieu dan het gebruiken van gas.

Onze diensten

Allround loodgieterswerk

24/7 ontstoppingsdienst

Lekkages

Centrale verwarming

Het laatste nieuws

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 0348-782568. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle slotenmaker werkzaamheden

Uitstekende service

24-uurs hulp bij spoed

Jarenlange ervaring

Eerlijke tarieven

Menu
Call Now Button