ClickCease

Vervanging van een cv-ketel in Woerden

Neem contact op

Een cv-ketel is helaas na verloop van tijd toe aan vervanging. De vervanging van een cv-ketel in Woerden is prima mogelijk dankzij onze specialisten! Vaak merk je het niet of nauwelijks als een cv-ketel slechter begint te worden. Toch zijn er signalen die je op kunt vangen om te zien dat de cv-ketel achteruit begint te gaan en mogelijk vervangen moet worden. We geven enkele aanwijzingen.

Na 15 jaar is het tijd voor een nieuwe cv

De cv-ketel gaat over het algemeen 15 jaar mee. Natuurlijk zijn hier uitzonderingen op te noemen en heb je altijd ketels die al eerder het loodje leggen of die na 30 jaar ogenschijnlijk nog steeds prima functioneren. Ogenschijnlijk, want een cv-ketel zal na zo’n lange tijd niet meer optimaal functioneren. De techniek gaat hard vooruit. Daardoor zijn de cv-ketels die nu op de markt zijn, vele malen betrouwbaarder en zuiniger dan die tien tot twintig jaar geleden verkocht werden. Het kan alleen daarom al de moeite waard zijn om een nieuwe aan te schaffen. De hogere prijs verdien je al snel terug middels besparingen op de energierekening. Tegenwoordig worden er veel hogere eisen gesteld aan de cv-ketels dan jaren terug het geval was.

Als je de cv-ketel regelmatig laat onderhouden, zal de loodgieter je kunnen informeren over de verwachtte resterende levensduur. Je kunt het beste deze aanwijzingen in acht nemen om te voorkomen dat je ineens een weekend zonder warm water of verwarming zit.

Onze diensten

Allround loodgieterswerk

24/7 ontstoppingsdienst

Lekkages

Centrale verwarming

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 0348-782568. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

Lekkages of verstoppingen?

Een begrip in de regio!

Ervaren vakmannen

24/7 bereikbaar

Menu
Call Now Button