ClickCease

Douche ontstoppen in Woerden bij verstopping

Neem contact op

De douche is niet alleen een plek in huis die ervoor zorgt dat u wakker wordt in de ochtend door met de warme stralen water de slaap uit uw ogen te wrijven. Bovenal is de douche een plek waar u zorg voor de hygiëne van uw lichaam draagt. Met het water dat uit de douchekop stroomt in combinatie met zeep wast u al het zweet en vuil van uw lichaam. Het water met de zeep- en vuilresten verdwijnt vervolgens als het goed is in de afvoer van de douche. Dit is tenminste als de douche goed functioneert want regelmatig komt het voor dat de afvoer van een douche verstopt raakt. Soms lukt het om zelf een verstopping te verhelpen, maar als u hulp nodig heeft bij een douche ontstoppen in Woerden kunt u contact met ons opnemen. Wij sturen dan een loodgieter bij u langs om de douche te ontstoppen.

Hoe gaat dit in z’n werk?

Een douche ontstoppen is een stuk moeilijker zelf te doen in vergelijking met een gootsteen verstopping verhelpen. Bij een gootsteen kunt u namelijk zelf de sifon onder de gootsteen verwijderen waar meestal de verstopping is gelokaliseerd. Een afvoer van de douche heeft geen sifon en is daarom een stuk moeilijker op te lossen. U kunt proberen om heet water uit de douchekop rechtstreeks in de afvoer te spuiten om zo de verstopping los te krijgen. Echter in de meeste gevallen zult u bij het douche ontstoppen professionele hulp van een loodgieter nodig hebben en wij zijn u hier graag bij van dienst.

Onze diensten

Allround loodgieterswerk

24/7 ontstoppingsdienst

Lekkages

Centrale verwarming

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 0348-782568. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

Lekkages of verstoppingen?

Een begrip in de regio!

Ervaren vakmannen

24/7 bereikbaar

Menu
Call Now Button