ClickCease

Lekkages in Woerden

Neem contact op

Heeft u last van een lekkage in uw woning? Geen nood! Voor lekkages in Woerden en omgeving staan onze vakkundige loodgieters klaar om u assistentie te verlenen en de lekkage voor u op te lossen. Vaak is de bron van een lekkage nauwelijks of niet te achterhalen, zeker als dit bijvoorbeeld onder uw dakbedekking zit, bij een van uw leidingen of bijvoorbeeld in de afvoer van apparaten als een wasmachine of droger. Onze loodgieters hebben veel ervaring in het verhelpen van lekkages en kunnen de bron ervan daarom snel voor u traceren en repareren. Soms is het voldoende om een onderdeel te vervangen, in andere gevallen zal een deel van uw leiding opnieuw gelegd moeten worden.

Lekkages verhelpen in Woerden

LekkagesEen lekkage kan op vele manieren ontstaan. Zo kan er in de winter een leiding springen als gevolg van de vorst, kunnen er scherpe voorwerpen tegen een afvoer komen en kunnen er door slijtage bijvoorbeeld kleine scheurtjes en andere beschadigingen aan de dakbedekking van uw woning ontstaan. Zeker in dit laatste geval is het nauwelijks mogelijk om dit met het blote oog te vinden, zonder ervaring te hebben in het verhelpen van lekkages.

Gelukkig hebben onze loodgieters die ervaring met lekkages in Woerden wel! Wij lossen het probleem voor u op, zodat vervelende waterschade aan uw muren of houten vloer voorkomen wordt. Mocht er bijvoorbeeld sprake zijn van schade als gevolg van scherpe voorwerpen, dan zullen we u altijd wijzen op het mogelijke gevaar op herhaling, zodat u zelf passende maatregelen kan nemen.

Onze diensten

Allround loodgieterswerk

24/7 ontstoppingsdienst

Lekkages

Centrale verwarming

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 0348-782568. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

Lekkages of verstoppingen?

Een begrip in de regio!

Ervaren vakmannen

24/7 bereikbaar

Menu
Call Now Button