Loodgieter Harmelen – 24-uur Service!

Lekkages of verstoppingen?

Een begrip in de regio!

Ervaren vakmannen

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Zoekt u met spoed een loodgieter die snel bij u ter plaatse is? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wij komen direct om uw problemen te verhelpen.

Ervaren vakmannen

Ons personeel zijn echte vakmannen die jarenlange ervaring hebben als loodgieter.

Op zoek naar een ervaren loodgieter? Altijd bereikbaar via

Loodgieter in Harmelen

 

Het kan gebeuren dat u plots een lekkage in uw woning ontdekt. Soms omdat een lekkage al tijden speelt maar u ineens de symptomen ontdekt, maar soms ook omdat een lekkage gewoon plotseling op kan duiken. Maar wat te doen? U kunt het beste zo snel mogelijk een loodgieter in Harmelen inschakelen.

 

Tijd is geld

 

Tijd is geld, zo luidt het spreekwoord. Bij lekkages is dat ook zeker het geval. Hoe langer een lekkage water door kan laten lopen, hoe groter de schade zal worden. Waterschade kan enorm in de papieren lopen, vooral omdat de meeste elementen in huis niet of nauwelijks bestand zijn tegen water. De woning hoort immers droog te zijn. U doet er dus verstandig aan om zo spoedig mogelijk een loodgieter in te schakelen.

 

Loodgieter Harmelen is van alle markten thuis

 

Behalve bij lekkages, kan een loodgieter ook bij tal van andere klussen langs komen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het verleggen van water- of gasleidingen. Wanneer u een nieuwe badkamer of keuken wil laten plaatsen, is de kans groot dat de nieuwe apparaten niet of niet goed aansluiten op de bestaande leidingen. U kunt er dan voor kiezen om een andere keuken of badkamer te kiezen, maar wellicht is het handiger om gewoon de leidingen te laten verleggen. De loodgieter zal dan de oude leidingen verwijderen en ze op de nieuwe plaatsen laten aansluiten.

 

Let op dat u bij het verleggen van de leidingen duidelijk en overzichtelijk bijhoudt waar de nieuwe leidingen komen te liggen. Zo weet u altijd waar u wel en waar u vooral ook niet kunt boren.

 

Advies op maat van onze loodgieters

 

Behalve het uitvoeren van tal van klussen, kan een loodgieter ook met u mee denken. Wanneer u zelf een klus wil uitvoeren, kan het raadzaam zijn om een loodgieter in te schakelen om over het plan mee te praten. Vaak kan een loodgieter door zijn specialistische kennis en jarenlange ervaring nieuwe inzichten delen waardoor u aan zaken denkt waar u anders niet aan gedacht zou hebben. Het op tijd inschakelen van een loodgieter kan daardoor flink wat kosten in de toekomst voorkomen.

EVL Installatie

24/7 bereikbaar

Een lekkage of verstopping? Als u te lang wacht met een lekkage kunnen de gevolgen groter worden. Neem daarom contact met ons op. Wij komen direct in actie en lossen vakkundig al uw problemen op.