ClickCease

Over Loodgieter-Randstad

Neem contact op

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf en gedreven loodgieters om al uw problemen op te lossen. Ons team bestaat uit echte vaklui met enorm veel ervaring. We willen dan ook niets liever dan onze ervaring te gebruiken bij het oplossen van uw problemen. We zijn werkzaam in Woerden en omstreken en staan bekend om onze goede kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor uw leidingen, voor onderhoud van uw cv-ketel en voor reparaties. Loodgieter-Randstad staat voor alle loodgieterswerkzaamheden voor u klaar. Heeft u een vraag aan ons of kamt u met een probleem? Neem contact met ons op!

24/7 spoedservice

Wij maken gebruik van een 24/7 spoedservice, dit houdt in dat onze loodgieters dag en nacht voor u klaar staan! Heeft u op zondagnacht een probleem met uw riolering en dreigt de boel te overstromen? Geen probleem, wij komen zo snel mogelijk naar u toe om de schade te beperken. Dankzij onze snelle service hoeft u niet dagen lang te wachten en kunnen we uw problemen direct oplossen. Bij een noodsituatie kunt u altijd bij ons terecht, onze loodgieter is al onderweg!

Onze diensten

Allround loodgieterswerk

24/7 ontstoppingsdienst

Lekkages

Centrale verwarming

Loodgieter Woerden

FAQ – Veel gestelde vragen

Lees hier alle veelgestelde vragen van onze klanten. Op deze manier kunnen we uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op, door te bellen naar 0348-782568.

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 0348-782568. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

Lekkages of verstoppingen?

Een begrip in de regio!

Ervaren vakmannen

24/7 bereikbaar

Menu
Call Now Button