ClickCease

3 Tips om geld te besparen met uw cv-ketel

Neem contact op

Een cv-ketel is een belangrijk apparaat in uw huis. Het zorgt ervoor dat u warm water heeft en dat uw huis wordt verwarmd. Maar wat veel mensen niet weten, is dat er heel wat geld te besparen valt met een cv-ketel. In dit artikel vertellen we u hoe u dit precies voor elkaar kunt krijgen.

1. Kijk naar de efficiëntie van uw cv-ketelcv-ketel installateur in woerden

In de eerste plaats is het belangrijk om te kijken naar de efficiëntie van uw cv-ketel. Een nieuwe ketel is vaak al een stuk zuiniger dan een oudere ketel. Het kan dus zeker lonen om over te stappen op een nieuwe ketel. Het vervangen van uw cv-ketel is een investering die het meer dan waard is als uw cv-ketel al oud is. Bovendien zijn er ook verschillende soorten energiezuinige cv-ketels die u kunt aanschaffen. Dit zijn allemaal manieren waarmee u geld kunt besparen met uw cv-ketel. Wilt u uw ketel niet vervangen maar toch efficiënter laten werken? Zorg voor een regelmatige onderhoudsbeurt, dit kunt u zelf doen als u de nodige kennis heeft maar hiervoor kunt u ook een cv-monteur inschakelen.

2. Inspecteer de thermostaat regelmatig

In de tweede plaats is het zaak om de thermostaat van uw cv-ketel te inspecteren. Wanneer de thermostaat niet goed werkt, kan dit er namelijk voor zorgen dat uw ketel onnodig veel energie verbruikt. Het is daarom aan te raden om regelmatig de thermostaat van uw ketel te laten controleren door een professional. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw ketel altijd optimaal werkt en dus zo min mogelijk energie verbruikt.

3. Let op hoe vaak u de ketel aan zet

Tot slot kunt u geld besparen met uw cv-ketel door er op te letten hoe vaak u de ketel aanzet. Wanneer u de ketel vaker aanzet dan nodig is, verbruikt u namelijk onnodig veel energie. Het is daarom belangrijk dat u de ketel alleen aanzet wanneer het echt nodig is. Op die manier bespaart u elke maand weer geld op uw energierekening.

Door deze cv-ketel tips toe te passen in uw dagelijkse leven, bespaart u elke maand weer op uw vaste lasten.

Onze diensten

Allround loodgieterswerk

24/7 ontstoppingsdienst

Lekkages

Centrale verwarming

Het laatste nieuws

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 0348-782568. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle slotenmaker werkzaamheden

Uitstekende service

24-uurs hulp bij spoed

Jarenlange ervaring

Eerlijke tarieven

Menu
Call Now Button