ClickCease

Hogere woningwaarde na installatie van nieuwe cv-ketel

Neem contact op

Cv ketel

house heating boiler

Ben je van plan om over een paar jaar te gaan verhuizen en heb je nog een ouderwetse verwarmingsketel in huis? Dan is het een goed idee om over te gaan op een moderne cv-ketel. Deze ketels zijn een stuk duurzamer en je stookkosten lopen veel minder hoog op. In sommige gevallen is het rendement zelfs zo hoog dat je niet hoeft bij te betalen. Maar nog belangrijker is dat de waarde van je huis stijgt. Een goede investering om mee te nemen met een verkoop in het verschiet.

Positief energielabel

Iets waar mensen tegenwoordig veel naar kijken bij het kopen van het huis, is de energielabel. Bij een hoog energielabel hoeft er namelijk maar weinig aan het huis gedaan te worden en weet de koper dat de kosten voor het warmhouden op jaarbasis laag zullen uitvallen. Deze huizen zijn dus zeer gewild en doen het daarom goed. Door een nieuwe cv-ketel te installeren kan de energielabel van je huis zo een paar stappen omhooggaan.

De beschikbare cv-ketels

Je hebt de keuze uit drie cv-ketels, die in prijs niet bepaald te vergelijken zijn. De vr-ketel en hr-hetel kosten het minst. De vr-ketel is wel iets voordeliger dan de hr ketel. De eerstgenoemde behaalt vaak een rendement van 90 procent, terwijl de tweede een volledig rendement van 100 procent kan halen. Geen verloren warmte dus. Daarnaast is er nog de Hre-ketel. Deze kost veel meer, maar dan heb je wel een ketel die een rendement van meer dan 100 procent kan behalen.

Onze diensten

Allround loodgieterswerk

24/7 ontstoppingsdienst

Lekkages

Centrale verwarming

Het laatste nieuws

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 0348-782568. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle slotenmaker werkzaamheden

Uitstekende service

24-uurs hulp bij spoed

Jarenlange ervaring

Eerlijke tarieven

Menu
Call Now Button