ClickCease

Loodgietersbedrijf in Woerden

Neem contact op

LoodgietersbedrijfHet loodgietersbedrijf in Woerden en omgeving staat klaar om u met zeer uiteenlopende werkzaamheden te helpen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het leggen of verleggen van leidingen rondom en onder uw woning, het aansluiten van nieuwe sanitaire voorzieningen op uw afvoer, maar bijvoorbeeld ook het onderhouden van een cv-ketel en het doorspuiten van uw riolering behoren tot de mogelijkheden bij ons loodgietersbedrijf. Zo heeft u een totaaloplossing bij een partner voor het installeren, onderhouden en repareren van apparaten, leidingen en uw afvoeren! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees snel eens verder!

Diensten loodgietersbedrijf in Woerden

Wij verdelen onze diensten onder in de categorieën installatie, reparatie en onderhoud. Onder installatie scharen we klussen als het installeren van nieuw sanitair, het aanbrengen van een nieuwe gootsteen in uw keuken, enzovoorts. Ook het leggen van leidingen zou u onder deze categorie kunnen laten vallen.

Nadat wij de installatie voor u hebben voltrokken, is het noodzakelijke bepaalde elementen eens per half jaar te laten onderhouden om storingen en defecten tegen te gaan. Dit zijn bijvoorbeeld uw cv- of combiketel, uw riolering/afvoer en de leidingen.

Mocht u toch te maken krijgen met een storing, lekkage of een andere vorm van problemen, dan komen onze ervaren loodgieters bij u langs voor een reparatie. Eerst zullen we proberen de bron van de problemen te achterhalen, waarna we deze direct voor u oplossen met een tijdelijke of structurele oplossing. Soms is het bijvoorbeeld niet direct mogelijk om onderdelen te vervangen, als deze niet op voorraad zijn.

Onze diensten

Allround loodgieterswerk

24/7 ontstoppingsdienst

Lekkages

Centrale verwarming

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 0348-782568. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

Lekkages of verstoppingen?

Een begrip in de regio!

Ervaren vakmannen

24/7 bereikbaar

Menu
Call Now Button