ClickCease

24/7 loodgieter in Woerden inschakelen

Neem contact op

De hulp van onze 24/7 loodgieter uit Woerden kan in verschillende situaties goed van pas komen. Het meest voor de hand liggende voorbeeld van zo’n situatie is een lekkage in uw woning. Wanneer het vocht in uw woning trekt, kan dit voor een ernstige waterschade aan muren, vloeren en plafonds zorgen. Het herstel van een dergelijke schade kan een paar maanden in beslag nemen! Reden genoeg om de kans op een dergelijke schade te minimaliseren en in het geval van een lekkage direct hulp van onze 24/7 loodgieter in Woerden in te schakelen.

Houd er rekening mee dat de 24/7 loodgieter uit Woerden inschakelen enkel bedoeld is voor woningbezitters die direct hulp nodig hebben. Het afsluiten van een buitenkraan of het aanleggen van leidingen kan vaak ook tot een volgende werkdag wachten. Niet alleen blijft de spoedloodgieter zo beschikbaar voor mensen in een noodsituatie. Ook voorkomt u onnodig hoge kosten voor het uitvoeren van loodgietersklussen binnen uw woning.

Hulp van de 24/7 loodgieter uit Woerden 24/7 loodgieter in Woerden

Naast de lekkages zijn er verschillende andere situaties waarbij de hulp van onze loodgieter in Woerden wenselijk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verstopping van uw afvoer, waarbij in veel gevallen een nare stank in huis zal ontstaan. In het ergste geval is het zelfs niet langer mogelijk om nog gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen in huis. U moet er toch niet aan denken, dat u een lange avond niet naar het toilet kunt? Door de 24/7 loodgieter van ons loodgietersbedrijf in te schakelen voorkomt u dit. Wij kunnen de afvoer onder een hoge druk doorspuiten, waarmee een verstopping letterlijk voor u wordt opgelost.

Tip: laat de afvoer uit voorzorg eens per twee of drie jaar preventief doorspuiten. Het doorspuiten van de afvoer gaat beginnende verstoppingen tegen.

Een cv-ketelstoring oplossen in huis

Een derde voorbeeld van een situatie waarbij de hulp van een 24/7 loodgieter uit Woerden wenselijk kan zijn, is een cv-ketelstoring. Een cv-ketelstoring is vaak het gevolg van een ernstige slijtage aan de onderdelen van de cv-ketel. Door deze onderdelen te vervangen is een cv-ketelstoring in veel gevallen verholpen. Ook het weghalen van grote stofresten tussen de onderdelen van de cv-ketel kan de oplossing voor een cv-ketelstoring vormen. Zo voorkomt u dat u een lange avond in een koude woning moet verblijven! Met welke klussen kan onze 24/7 loodgieter u van dienst zijn?

Onze diensten

Allround loodgieterswerk

24/7 ontstoppingsdienst

Lekkages

Centrale verwarming

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 0348-782568. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

Lekkages of verstoppingen?

Een begrip in de regio!

Ervaren vakmannen

24/7 bereikbaar

Menu
Call Now Button