Veelgestelde vragen

Direct een antwoord

 

Lees hier alle veelgestelde vragen van onze klanten. Op deze manier kunnen we uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op, door te bellen naar 0348-782568.

 

U kunt ons inschakelen voor alle loodgieterswerkzaamheden. We verhelpen lekkages en verstoppingen, vervangen en onderhouden cv-ketels en we bieden een 24-uurs spoedservice om u altijd van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn werkzaam in het gebied Woerden en omstreken.

Dit kunt u gemakkelijk doen, door ons te bellen naar 0348-782568.

Verstoppingen en anderen problemen kunnen u ieder moment overkomen. Zo kan er een probleem ontstaan in het weekend als de meeste loodgieters geen dienst hebben. In de avond of in de nacht kunnen deze problemen ook ontstaan. Dankzij de spoedservice hoeft u niet te wachten op de reguliere werktijden en kunnen de problemen meteen worden opgelost. Deze spoedservice stelt loodgieters beschikbaar op ieder moment van elke dag, waardoor u nooit lang hoeft te wachten in geval van nood.

Het ontdekken van een lekkage is zeer onaangenaam. Er zal snel moeten worden gehandeld om zo de schade te beperken. Water kan leiden tot vele beschadigingen, daarom is het handig om lekkende waterdruppels op te vangen in een emmer. Ook kunt u de hoofdkraan dichtdraaien. Verder is het zaak dat u erachter komt waar de lekkage zich precies bevindt. Een loodgieter kan u hierbij helpen en zal de lekkage voor u op kunnen lossen.

Bij een cv-ketel die niet werkt zijn er een aantal onderdelen waar zich het probleem kan bevinden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de stekker niet in het stopcontact zit. Daarnaast is het belangrijk dat de gaskraan is opengedraaid. Het opendraaien van de gaskraan doet u door linksom te draaien. Het draaien naar rechts draait de gaskraan dicht. De volgende stap is het controleren van de waterdruk, deze moet zich tussen de 1,5 en 2 bar bevinden. Een nieuwere cv-ketel duidt vaak het probleem aan met een foutcode op het schermpje.

Een verstopt toilet is vaak vervelend, maar wel snel opgelost. Meestal hoeft hier geen loodgieter aan te pas te komen. U kunt met een oude ontstopper de verstopping los wrikken. Zo’n verstopping bestaat vaak uit opgehoopt vuil. Deze opeenhoping kunt u gewoon doorspoelen nadat deze is losgekomen. Ook een chemische ontstopper biedt mogelijkheden. Dit middeltje hoeft u alleen in de wc te laten lopen. Het vuil zal dan vanzelf oplossen.

Wanneer er geen warm water meer in huis is, komt dit waarschijnlijk door de cv-ketel. In het geval van een storing zal een moderne cv-ketel een code laten zien op het schermpje. Deze code staat voor een probleem. Welk probleem dit is, kunt u vinden in de handleiding of op internet. EVL Installatie kan u eventueel verder helpen, neem contact met ons op.

Load More

Waarom kiest u voor ons?

  • Lekkages of verstoppingen?
  • Een begrip in de regio!
  • Ervaren vakmannen
  • 24/7 bereikbaar