CV monteur

CV monteur in Woerden

 

Een van de belangrijkste elementen van uw woning, is de CV ketel. Niet alleen zorgt de CV ketel voor de verwarming van uw woning, een combiketel zorgt ook voor de warmwatervoorziening om te kunnen douchen, de afwas te kunnen doen, etc. Wanneer u problemen heeft met uw CV ketel kan dit om die reden vergaande gevolgen hebben, zeker op een koude herfst- of winterdag. Gelukkig staat onze CV monteur in Woerden en omgeving voor u klaar, om u te helpen bij het oplossen van de problemen en nog beter, het voorkomen hiervan. Wist u bijvoorbeeld dat het sterk aan te raden is om uw CV- of combiketel eens per half jaar na te laten kijken op beginnende slijtage of defecten aan onderdelen?

 

CV monteur in Woerden helpt u!

 

CV monteur Een reparatie aan een CV ketel bij een storing kunt u vaak zelf niet doen, omdat het zeer complexe systemen zijn. Onze CV monteur in Woerden heeft een jarenlange ervaring met het verhelpen van storingen in een CV- of combiketel en kan u zodoende op een snelle en vakkundige wijze helpen. Zo heeft u vaak dezelfde dag nog de beschikking over uw verwarming en warmwatervoorziening in huis!

 

Om een storing te voorkomen is het raadzaam uw CV- of combiketel geregeld na te laten kijken, zodat een CV monteur u tijdig kan waarschuwen voor beginnende slijtage of defecten aan onderdelen hiervan. Zeker als uw ketel al wat ouder is, ligt slijtage op de loer, met een vervelende storing tot gevolg! Bel ons, wij zijn een 24/7 bereikbaar.

Waarom kiest u voor ons?

  • Lekkages of verstoppingen?
  • Een begrip in de regio!
  • Ervaren vakmannen
  • 24/7 bereikbaar