Spoeddienst

Hulp van een spoeddienst in Woerden nodig? Bel ons!

 

Wanneer u met een lekkage of een verstopping in huis te maken heeft, wilt u het liefst zo snel mogelijk geholpen worden. Zeker bij een lekkage kan er een nare schade aan uw woning ontstaan, doordat het vrijgekomen vocht in uw muren, vloeren en plafonds trekt. Om dit tegen te gaan staat onze spoeddienst in Woerden voor u klaar om hulp te bieden. Wij komen dezelfde dag nog bij u langs om voor een oplossing te zorgen. Houd er rekening mee dat het inschakelen van de spoeddienst in Woerden alleen bedoeld is voor mensen met een noodsituatie. Voor het afsluiten van uw buitenkraan kunt u ons bijvoorbeeld ook een volgende werkdag inschakelen.

 

Onze spoeddienst uit Woerden staat 24-uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. spoeddienst in woerden Ook in de weekenden en zelfs op de late avond kunt u zodoende op ons rekenen! Door de ervaring die wij hebben opgebouwd en de hulpmiddelen die we kunnen gebruiken, kunnen we een passende en vakkundige oplossing bieden. Mocht het bieden van een structurele oplossing niet direct mogelijk blijken te zijn, dan zorgen we altijd voor een tijdelijke oplossing.

 

CV-ketelstoring oplossen met spoeddienst in Woerden

 

De lekkages in huis zijn slechts een voorbeeld van een situatie waarbij de hulp van onze spoeddienst in Woerden wenselijk kan zijn. Denk ook aan een cv-ketelstoring in huis! Bij een cv-ketelstoring heeft u niet alleen geen beschikking over verwarmende radiatoren, ook kunt u vaak geen warm water meer gebruiken. Dit komt door het feit dat boilers en cv-ketels in veel woningen zijn gecombineerd in een zogenaamde combiketel. U moet er toch niet aan denken dat u geen gebruik kunt maken van uw warmwatervoorziening? Reden genoeg om een cv-ketelstoring direct te laten verhelpen. Het vervangen van versleten onderdelen in de cv-ketel is vaak voldoende om de storing op te lossen.

 

Een verstopping in de afvoer oplossen

 

Ook voor het verhelpen van een verstopte afvoer kunt u terecht bij onze spoeddienst in Woerden. Door de afvoer onder een hoge druk te doorspuiten kan de verstopping in veel gevallen letterlijk voor u worden opgelost. Mocht het doorspuiten van de afvoer niet voldoende blijken te zijn, dan kan onze spoeddienst verschillende andere hulpmiddelen gebruiken om de afvoer te reinigen. Bij een afvoerverstopping ontstaat vaak stankoverlast en is het soms niet meer mogelijk om gebruik te maken van uw sanitaire voorzieningen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Lekkages of verstoppingen?
  • Een begrip in de regio!
  • Ervaren vakmannen
  • 24/7 bereikbaar