Gaslekkages

Gaslekkage in Woerden

 

Weet u wat de gevolgen van een gaslekkage in Woerden kunnen zijn? Het komt geregeld voor, dat men deze gevolgen onderschat. Een voorbeeld van een situatie die zich voor kan doen ten gevolge van een gaslek is een explosie. De explosie ontstaat op het moment dat u open vuur gebruikt in een ruimte waar de concentratie gas veel te hoog is. Naast een explosie ligt ook een koolmonoxidevergiftiging op de loer. Als gevolg van zo’n vergiftiging zult u steeds vermoeider raken. Hierbij kunt u stikken in uw eigen tong! Beide voorbeelden van risico’s die voortkomen uit een gaslekkage in huis tonen aan hoe belangrijk het is deze zo snel mogelijk te laten

verhelpen.

Hoe herkent u een gaslekkage in Woerden?

 

gaslekkage Er zijn een aantal symptomen waaraan u een gaslekkage in Woerden kunt herkennen. Denk bijvoorbeeld aan een sissend geluid rond de lekkende gasleiding in huis. Rond de plek waar u het sissende geluid opmerkt kunt u zeep op de gasleiding smeren. Op het moment dat er kleine bubbels ontstaan, duidt dit op een lek. Ook kunt u een gaslekkage herkennen aan de geur van het gas. Veel mensen vinden het niet eenvoudig om de geur die bij gas hoort, hier direct aan te koppelen. U kunt uzelf trainen door het gasfornuis altijd een seconde open te laten staan, voordat u deze ontsteekt. Een derde symptoom werd eerder al genoemd; vermoeidheid.

 

Schakel direct uw loodgieter in

 

Wacht bij een gaslekkage niet met het oplossen hiervan, de gevolgen kunnen groot zijn. U kunt rekenen op de hulp van onze spoedloodgieter, welke 24/7 bereikbaar is. Niet alleen voor het verhelpen van een gaslekkage, maar ook voor het oplossen van diverse andere soorten lekkages. In de tussentijd zou u kunnen overwegen de gaskraan tijdelijk dicht te draaien, om een verergering van de concentratie gas in huis te voorkomen. Ook is het belangrijk de ruimte goed te ventileren, zodat het gas snel vervliegt.

Waarom kiest u voor ons?

  • Lekkages of verstoppingen?
  • Een begrip in de regio!
  • Ervaren vakmannen
  • 24/7 bereikbaar