Sanitair aanleggen

Nieuw sanitair aanleggen in Woerden

 

Het aanleggen van nieuw sanitair in huis is niet zo simpel als veel mensen denken. Er komt namelijk heel wat bij kijken. In veel gevallen is het nodig om aansluitingen te vervangen of leidingen te verleggen. Bovendien is het van het grootste belang dat het sanitair op de juiste manier aangelegd wordt. Wanneer dit niet het geval is dan zal u binnen de kortste keren problemen ondervinden. U kunt dit daarom het beste aan een professional overlaten. Voor nieuw sanitair aanleggen in Woerden zijn wij voor u beschikbaar.

 

Professionele werkwijze van EVL Installatie

 

Voor het professioneel sanitair aanleggen staan onze loodgieters voor u paraat. Zij hebben de knowhow en gereedschappen in huis om het professioneel te verrichten. Het maakt hierbij niet uit of er leidingen verlegd moeten worden of aansluitingen vervangen. Er is geen enkele klus gerelateerd aan het aanleggen van sanitair die wij niet voor u kunnen klaren. Als u van onze service gebruik maakt weet u zeker dat het snel en professioneel wordt uitgevoerd. Hierdoor kunt u nadien nog vele jaren van goed werkend sanitair genieten in huis.

 

Welk sanitair leggen wij allemaal aan?

 

Wilt u het toilet of de badkamer renoveren? Dan zult u waarschijnlijk nieuw sanitair aanleggen. Wij kunnen u hierbij helpen. U kunt namelijk denken aan het aanleggen van nieuwe leidingen of het verleggen van waterleidingen voor een nieuw bad. Wij hebben onze werkzaamheden voor u op een rijtje gezet:

  • Sanitair installeren
  • Waterleidingen aan- of verleggen
  • Douche, toilet en kranen aansluiten of installeren
  • Sanitair repareren of vervangen

 

Bent u bezig met het verbouwen van de badkamer of wilt u graag een nieuwe wc of gootsteen in huis laten aanleggen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wist u dat wij 24/7 bereikbaar zijn en altijd voor u klaar staan? Bel daarom snel met onze loodgieter.

Waarom kiest u voor ons?

  • Lekkages of verstoppingen?
  • Een begrip in de regio!
  • Ervaren vakmannen
  • 24/7 bereikbaar