Installatiebedrijf

Schakel ons installatiebedrijf in Woerden in!

Op zoek naar een installatiebedrijf in Woerden? Zoek dan niet verder! Onze installateurs kunnen u namelijk altijd van dienst zijn. Hoe dit komt? Doordat wij uitsluitend werken met professionele installateurs. Wij weten wat we doen en kunnen u dan ook altijd snel van dienst zijn. Voor spoedgevallen heeft ons installatiebedrijf in Woerden zelfs een speciale spoedservice. Deze is 24/7 bereikbaar. Voor spoedgevallen is dus altijd direct aandacht. Ook wanneer het geen spoed betreft, doet u echter een beroep op ons. Maar wat kan ons installatiebedrijf in Woerden eigenlijk allemaal voor u betekenen?

 

Sanitair aansluiten en verwijderen

 

Gaat u uw badkamer verbouwen? Dan komt er waarschijnlijk nieuw sanitair. Eerst moet u het oude sanitair verwijderen. Doe dit altijd voorzichtig, want schade ontstaat snel. Geen idee hoe dit moet? Dan kan ons installatiebedrijf in Woerden dit voor u doen. Onze installateurs weten namelijk ook hoe zij sanitair moeten verwijderen. Wanneer het sanitair eenmaal verwijderd is, plaatst onze installateur direct uw nieuwe sanitair. Met behulp van ons installatiebedrijf in Woerden bent u dus verzekerd van een juiste installatie.

 

Leidingwerk verleggen en aansluiten

 

Bij een verbouwing van een badkamer komt vaak veel kijken. Het is niet alleen een kwestie van nieuw sanitair installeren. Nee, vaak moeten er ook leidingen verlegd worden. Is dit bij u ook het geval? Laat ons installatiebedrijf in Woerden dan uw leidingwerk verleggen. Dit is namelijk een bijzonder lastige klus. Indien dit niet goed uitgevoerd wordt, is de kans op een lekkage groot. Dit heeft vaak grote schade tot gevolg. Met hulp van ons installatiebedrijf in Woerden voorkomt u dit probleem.

 

Problemen aan cv-ketel verhelpen

 

Achterstallig onderhoud kan resulteren in een storing in uw cv. Bijzonder vervelend, want het water wordt dan niet meer opgewarmd. Wilt u dit snel verhelpen? Neem dan contact op met ons installatiebedrijf in Woerden. Onze CV installateurs hebben de storing namelijk snel verholpen. Door onze ruime ervaring weten wij namelijk precies wat we moeten doen. Wilt u de kans op een storing in de toekomst beperken? Laat onze cv-installateur in Woerden dan periodiek onderhoud uitvoeren aan uw cv.

 

Loodgieterswerk

 

Heeft u te maken met een lekkage, verstopping of ander loodgietersprobleem? Ook dan bent u bij ons installatiebedrijf in Woerden aan het juiste adres. Onze installateurs worden namelijk breed opgeleid. Hierdoor kunnen zij u ook bij alle loodgietersproblemen van dienst zijn. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen zelf actie te ondernemen. Dit kost u vaak veel tijd, terwijl het voor ons installatiebedrijf in Woerden maar een kleine moeite is. Twijfelt u of onze installateur u kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u over onze mogelijkheden.

Waarom kiest u voor ons?

  • Lekkages of verstoppingen?
  • Een begrip in de regio!
  • Ervaren vakmannen
  • 24/7 bereikbaar
Installatiebedrijf Woerden