Loodgieter Zegveld – 24/7 loodgietersbedrijf!

Lekkages of verstoppingen?

Een begrip in de regio!

Ervaren vakmannen

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Zoekt u met spoed een loodgieter die snel bij u ter plaatse is? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wij komen direct om uw problemen te verhelpen.

Ervaren vakmannen

Ons personeel zijn echte vakmannen die jarenlange ervaring hebben als loodgieter.

Op zoek naar een ervaren loodgieter? Altijd bereikbaar via

Loodgieter in Zegveld

 

Een loodgieter is breder inzetbaar dan mensen soms denken. Wanneer we denken aan een loodgieter, komen er al snel beelden naar boven van iemand met een wit pak aan die met z’n hoofd in het aanrechtkastje en een waterpomptang in de hand bezig is met leidingen. Dat beeld is tot op zekere hoogte zeker geen onzin, maar een loodgieter doet veel meer dan in keukenkastjes knutselen aan waterleidingen. We vroegen een Loodgieter in Zegveld waar zijn werkzaamheden zoal uit bestaan.

 

Leidingen

 

Een groot deel van de werkzaamheden bestaan inderdaad uit leidingen. Het gaat dan echter niet alleen om waterleidingen; ook voor gasleidingen ben je bij een loodgieter aan het juiste adres. Juist bij gasleidingen en aan gas gerelateerde klussen is het belangrijk om een loodgieter in te schakelen. Een loodgieter heeft door zijn ruimte praktijkervaring en theoretische basis de juiste kennis en vaardigheden om veilig met gas om te kunnen gaan. Het geringste gaslek kan al levensbedreigende situaties opleveren, dus wees verstandig en schakel een loodgieter in.

 

Sproei installaties

 

Iedereen met een beetje tuin herkent het probleem wel: het water geven van de planten. Wanneer het hartje zomer is en nauwelijks regent, moeten de planten wel hun juiste dosis water krijgen om niet te verleppen. Het is de kunst om op het juiste moment de juiste dosering water toe te dienen. De meeste mensen zullen daar geen zin in hebben, waardoor een sproei installatie een uitkomst kan zijn. De installatie geeft precies de juiste hoeveelheid water op het juiste moment. Een loodgieter kan u aan zo’n installatie helpen en deze voor u aanleggen en aansluiten.

 

Leidingen verleggen bij bouw en verbouw

 

Wanneer u overweegt om de keuken of badkamer te vervangen door een nieuw exemplaar, ontkomt u er haast niet aan om de leidingen te laten verleggen. Doet u dat niet, dan blijven de keuzes beperkt tot die waarbij de leidingen al op de juiste plaats liggen. Een loodgieter kan de leidingen precies goed leggen en bovendien de apparaten allemaal voor u aansluiten. De mogelijke opties voor een badkamer of keuken worden daardoor een stuk groter!

EVL Installatie

24/7 bereikbaar

Een lekkage of verstopping? Als u te lang wacht met een lekkage kunnen de gevolgen groter worden. Neem daarom contact met ons op. Wij komen direct in actie en lossen vakkundig al uw problemen op.